PKN start leerhuisactiviteiten met bibliodrama

leerhuis_1HATTEM – De Protestantse Gemeente Hattem organiseert vanaf september weer verschillende Leerhuis-activiteiten, variërend van bibliodrama tot het onderwerp ‘godsdienst en geweld’ & de film Storm tot de vraag wat kerkhervormer Maarten Luther ons vandaag de dag nog te zeggen heeft.

Het Leerhuis-programma wordt op maandag 25 september geopend met een eerste (want er volgen meer) Bibliodrama-avond. “In bibliodrama zoeken we naar verbinding tussen een Bijbelverhaal en wat ons zelf bezighoudt aan geloof en twijfel. Wij zoeken naar een rol in het verhaal die wij tijdens het spel willen gaan verkennen. Door ons op die manier in te leven in een bijbelverhaal ontdekken we misschien wel tot onze eigen verrassing meer over ons eigen levensverhaal, over een ander en over de Ander”, deelt ds. Wim Hortensius mee.

Deze activiteit wordt gehouden in de Emmaüskerk aan de Dorpsweg, vanaf 19.30 uur, startend op maandag 25 september. Het is ook mogelijk om één of enkele in plaats van alle zes avonden bij te wonen.

Het volledige Leerhuisprogramma 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in PKN, PKN-wijk met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.