Open repetitie Andreascantorij

Schermafbeelding 2016-09-06 om 05.34.29 PMDe repetities van de Andreascantorij gaan weer van start. De cantorij heet nieuwe leden hartelijk welkom. Houdt u van zingen en spreekt het repertoire van de Andreascantorij u aan, kom dan op donderdag 13 september naar de open repetitieavond. Deze repetitie is van 19.45 tot 22.00 uur in de Andreaskerk.

Dirigent van de Andreascantorij is Harm Jansen. Onder zijn leiding wordt op enthousiaste en deskundige wijze het repertoire ingestudeerd. Naast medewerking aan erediensten van de Protestantse Gemeente wordt door de cantorij eenmaal per twee jaar een Requiem en jaarlijks het “Festival of Lessons and Carols” uitgevoerd. In september wordt gestart met het instuderen van de Engelse Carols.

Heeft u belangstelling, kom dan 13 september naar de open repetitieavond. Mocht u op deze avond verhinderd zijn of eerst meer informatie willen hebben, stuur dan een email aan secretariaatandreascantorij@gmail.com . Ook bestaat de mogelijkheid om op projectbasis mee te doen, bijvoorbeeld voor het “Festival of Lessons and Carols”. Voor meer informatie zie www.andreascantorij.nl of de Facebookpagina van het koor.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Noordwestwijk, PKN, PKN-wijk, Stadswijk met de tags , , . Bookmark de permalink.