‘Omzien naar’ avonden in de Veste

Kerkgebouw de Veste

Kerkgebouw de Veste

Christelijke-Gereformeerde kerk ‘De Veste’ organiseert in de komende maanden enkele Omzien naar avonden. De evenementen hebben soms een muzikaal en soms een inhoudelijk karakter. Hieronder is een overzicht te vinden van de activiteiten, waar, aldus de organisatoren, ieder hartelijk welkom is. Voor alle activiteiten geldt: graag opgeven via omziennaar@hotmail.com of via 038-4214202.

10 november m.m.v. Jaap Zwart (orgel) en Heiko ter Schegget (blokfluit). Jaap Zwart is voor de meesten van u een bekende. Heiko ter Schegget is een fenomeen op de blokfluit. Over hem wordt geschreven: “Er zijn maar een paar mensen in de wereld die het combineren, blokfluit spelen op topniveau én zelf blokfluiten bouwen.”

21 december m.m.v. Jaap Zwart sr. en Jaap Zwart jr. (orgel en vleugel). Deze avond is een ‘ouderwetse kerstsamenzangavond’ waarvoor bezoekers verzoeknummers kunnen opgeven.
1 februari 2019 m.m.v. Jaap Zwart sr. en Jaap Zwart jr. (orgel en vleugel). Uniek op deze avond zal zijn dat er quatre-mains gespeeld zal worden op de vleugel.
De muziek & ontmoetingsavonden beginnen om 19.30 uur. Inloop van 19.00 uur.

Een nieuwe variant in Omzien naar is een Bezinning & ontmoetingsavond.De avonden zullen interactief van opzet zijn. Er is ruimte voor luisteren, spreken, onderling gesprek en ontmoeting.
13 december – spreker deze avond is Prof. W. Dekker – onderwerp: Is het oude testament een gruwelboek?
16 januari 2019 – spreker deze avond is Prof. Peels – onderwerp: Wie is God (voor mij)?
13 februari 2019 – spreker deze avond is Dr. A. van Dussen – onderwerp: Hermeneutiek: de auteur, de tekst en de lezer.
De inhoudelijke bezinning & ontmoetingsavonden beginnen om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Alle bijeenkomsten vinden plaats in CGK “De Veste”, Korte Kerkstraat 8 te Hattem.

Dit bericht is geplaatst in CGK met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.