Muziek en Ontmoetingsconcert De Veste met Erica Vogel en Jaap Zwart

ZwartCGKHATTEM – Op vrijdag 13 april verzorgen Erica Vogel (dwarsfluit) en Jaap Zwart (orgel) een Muziek en Ontmoetingsconcert in kerkgebouw De Veste te Hattem. Het concert begint om 19.45 uur. Voor het bijwonen van het concert is het noodzakelijk zich aan te melden via omziennaar@hotmail.com of telefonisch via 038-4214202.

In het najaar van 2017 is CGK De Veste, Korte Kerkstraat 8 te Hattem, gestart met muziek- en ontmoetingsavonden. Jaarlijks worden er een aantal concerten gegeven. Kenmerkend voor de concerten is de combinatie met ontmoeting. Het doel is om mensen met elkaar in contact te brengen en om een moment van (muzikale) afleiding te bieden aan diegenen die daar behoefte aan hebben. We maken tijdens deze avonden gebruik van professionele musici. Op 13 april zijn Erica Vogel en Jaap Zwart onze muzikale gasten.

De invulling van dit concert is gevarieerd. Hierbij kunt u denken aan: vocaal, instrumentaal, licht klassiek en/of geestelijk. Het belooft een geweldige avond te worden. Niet alleen vanwege de inzet van de muzikanten, maar ook door de bescheiden omvang- en de sfeer van het kerkgebouw. Hierdoor krijg je de beleving van een huiskamerconcert. De kerkzaal heeft een prachtige akoestiek wat bijdraagt aan de kwaliteit van het concert.

De concerten zijn gratis te bezoeken. Wel is er de mogelijkheid om een gift te geven voor een diaconaal doel. Het doel op 13 april is de voedselbank in de omgeving Hattem. Op deze wijze willen wij ook denken aan mensen dichtbij of verder weg die onze hulp goed kunnen gebruiken. Het concert begint om 19.45 uur, de kerk is open vanaf 19.15 uur.

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is het voor de concerten noodzakelijk dat u zich van te voren opgeeft. Dit kan via het mailadres omziennaar@hotmail.com of telefonisch via 038-4214202.

Dit bericht is geplaatst in CGK met de tags , , , , . Bookmark de permalink.