ALLES OVER DE KERSTKUIER

KerstKuier

De engelen, Zacharias en Elizabeth, de Wijzen uit het Oosten, Herodes en natuurlijk Jozef en Maria en hun kindje Jezus. Ze zijn er allemaal tijdens de KerstKuier op 18 december in Hattem.

Start: tussen 18.00 en 19.30
De wandeling start tussen 18.00 en 19.30 uur op het Voermanplein en duurt ongeveer een uur. In die tijd lopen bezoekers een pittoreske route door de binnenstad en komen ze langs zeven scènes uit het kerstverhaal. Zo kunnen ze luisteren naar verschillende bands en koren en zien ze Hattemse dominees als herders. De kuier wordt extra sfeervol dankzij duizend lichtjes, een bezoek aan de stal en warme chocolademelk als besluit.

Verzamel je kerststal
Kinderen ontvangen op school of bij de start van de kuier een kerststal die ze zelf in elkaar kunnen zetten. Bij de verschillende scènes krijgen ze vervolgens de figuren die bij de stal horen. Zo kunnen ze met hun eigen stal de kerstdagen in gaan!

Gratis toegang, giften zijn welkom
Meedoen aan de KerstKuier is gratis, net zoals de kerststal die de kinderen krijgen. Aan het einde van de route is een plek voor giften. Die worden erg gewaardeerd.

Praktisch route en parkeren
Het handigst is als je lopend of op de fiets komt. De bus stopt vlakbij. Parkeren kan het eenvoudigst bij de haven.

De KerstKuier wordt mede mogelijk gemaakt door de Hattemse kerken en de volgende bedrijven:

Evenetent partytenten en inrichting    Plaza De Haven    BONI Hattem

Grand Café Banka    Smederij Wessel    Huiscafé Daentje

Geef een reactie