CONTACT

Contactgegevens

info@kerkpleinhattem.nl
06-14808010

Kerkplein Hattem is een productie van
HavingaCom projecten | communicatie | advies

Kerkplein Hattem is ook te vinden op
Facebook
Twitter

Waarom Kerkplein Hattem?
Kerkplein Hattem maakt het kerkleden, zoekers en belangstellenden in en rondom Hattem makkelijk om informatie uit te wisselen en om met elkaar in contact te komen. Kerkplein Hattem heeft met een uitgekiende mix aan communicatiemiddelen een groot bereik onder jongere en oudere bezoekers.
Kerkplein Hattem plaatst alle nieuws over de Hattemse kerken, of nieuws dat betrekking heeft op activiteiten van of in Hattemse kerken en dat van breder belang is dan voor de leden van één kerk. Berichten voor kerkplein Hattem kunt u insturen via info@kerkpleinhattem.nl. We plaatsen ze graag.

Zijn er ook kleine lettertjes ?

Ja,

  • De redactie behoudt zich het recht voor om ingezonden berichten te wijzigen of te weigeren wanneer deze niet passen binnen redactieformule of doelstelling van Kerkplein Hattem.
  • Teksten en foto’s op de website zijn eigendom van Kerkplein Hattem, tenzij anders aangegeven. Overname alleen na toestemming. Neem hiervoor contact op.
  • Kerkplein Hattem plaatst persberichten van begunstigende commerciële instellingen, mits de activiteit een relatie heeft met één of meer Hattemse kerken.

Geef een reactie